Afbeelding
Foto: Shutterstock

Stadswandeling ‘Vanuit de Hoogte’

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De stadsgidsen hebben aan de hand van tekeningen uit het verleden een bijzondere stadswandeling samengesteld. Het stadsgezicht van Bergen op Zoom wordt daarin ‘vanuit de hoogte’ belicht.

De Stadsgidsen van Bergen op Zoom hebben, evenals bij de vorige tentoonstellingen, een wandeling samengesteld als aanvulling op de tentoonstelling ‘’Hoge Luchten, Schatten uit het Rijks in het Markiezenhof. Het is ze wederom gelukt om een wandeling te maken, waarin een aantal mooie locaties opgenomen zijn. Welke locaties dat zijn, is nog geheim, maar gasten van deze wandeling zullen ze zeker niet willen missen!

Daarnaast is de tocht niet alleen een sensatie voor ogen en oren, maar ook voor het reukorgaan! De wandeling start op de Markt en zal vanuit een speciale kamer en onder het genot van een kop koffie en een versnapering beginnen. Na ongeveer twee uur wordt de wandeling, net als bij de eerdere wandelingen tijdens de tentoonstelling, afgesloten met een drankje om over de wandeling na te praten.

Aanmelden kan via de website van de stadsgidsen en bij de VVV.

Omdat er vaak de hoogte ingegaan wordt tijdens deze wandeling, dienen deelnemers wel goed ter been te zijn. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief