Afbeelding
Foto: NAC media

Pierre van Hooijdonk en Ton Lokhoff spelen mee in benefietwedstrijd voor Oekraïne

Door: Marjanne Havelaar Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op vrijdag 15 april om 19:30 speelt oud-NAC een benefietwedstrijd tegen oud-Halsteren op sportpark de Beek. Deze wedstrijd zal volledig in het teken staan van de oorlogsslachtoffers uit Oekraïne.

Vijftig procent van de opbrengsten van deze avond komen ten goede aan het project van de gemeente Bergen op Zoom waarbij Huize Avondvrede aan het Bolwerk wordt ingericht voor de opvang van vluchtelingen. In dit duel is een aantal helden van weleer te bewonderen, waaronder: Pierre van Hooijdonk, Ton Lokhoff, Donny Gorter, Carlo Tempelaars, Walter Bevelander en vele anderen.

Rondom de wedstrijd zal een gezellige avond worden georganiseerd. De jeugd van Halsteren krijg een prominente rol, waarbij ze met de spelers het veld betreden en als ballenjongens en/of -meisjes fungeren. De kantine is geopend, waarbij de avond muzikaal wordt aangekleed door DJ Hollywood.

Iedereen is van harte welkom. De entree bedraagt drie euro per persoon.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief