Afbeelding
Foto: Politie.nl

Kapperszaak beschoten in Bergen op Zoom

Door: Michel Claessens Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Een kapperszaak aan de Kastanjelaan in Bergen op Zoom is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten met een vuurwapen. Tijdens het incident was er niemand in de kapsalon aanwezig. De politie doet onderzoek naar de aanleiding en zoekt getuigen.

Vooraf aan het incident bij de kapperszaak kreeg de politie rond 01:20 uur ook al een melding dat er geschoten was op de Kastanjelaan. Ter plaatse werden echter op dat moment geen hulzen of kogelinslagen aangetroffen. 

Rond 02:00 uur kwam de tweede melding binnen van iemand die op de Kastanjelaan kort daarvoor vier klappen hoorde. Dit maal trof de politie een kogelinslag aan bij een kapperszaak. In de ruit van de zaak zat een gat ter grootte van een tennisbal. Ook werd er in de zaak een deel van een kogel aangetroffen en op straat lag een kogelhuls. Tijdens het incident was er niemand in de zaak aanwezig. 

De politie is gestart met een onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Waarom er op de kapperszaak geschoten is vooralsnog niet bekend. De recherche in Bergen op Zoom is opzoek naar getuigen of mensen die camerabeelden hebben gemaakt. 

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of contact opnemen via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Om anoniem te blijven kunnen getuigen contact op nemen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief