Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Bergse Julia Boschman al één jaar een K3’tje: Docuserie vanaf morgen te zien

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Een jaar geleden veranderde de wereld voor de Bergse Julia Boschman. Daarom komt Studio100 nu met een documentaire over hoe Julia’s eerste jaar als K3’tje is geweest. Fans die niet konden wachten, konden de eerste aflevering al bekijken op Kijk.nl. En vanaf 3 december komt de serie ook op tv. 

Fans van K3 kunnen hun hart ophalen, want ze krijgen een exclusieve inkijk in het privéleven van Hanne, Marthe en Julia. Het drietal is in nieuwe formatie een jaar gevolgd voor een nieuwe serie: K3, één jaar later. Deze docuserie is in Nederland vanaf 3 december iedere week te zien op SBS om 13.00 uur, en via de website www.kijk.nl.

De serie gaat terug naar 27 november 2021, toen veranderde er veel voor K3. Dat was de dag waarop de Bergse Julia Boschman de grote finale van K2 zoekt K3 won. Vanaf dat moment vormde ze samen met Hanne en Marthe K3. Deze serie laat zien hoe de meiden het afgelopen jaar hebben beleefd, zowel op professioneel vlak als privé. Van het opnemen van de videoclip van ‘Mango mango’ tot eerste signeersessie bij de Waterput in Bergen op Zoom, waar rijen met mensen stonden te wachten om de nieuwe formatie te mogen zien en ontmoeten. En van hun razend drukke zomertour door België tot de opnames van The Voice Kids. De docu toont ook hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden, hoe Julia went haar aan nieuwe leven en volgt de zwangerschap van Hanne van dichtbij. 

De docureeks K3, één jaar later is sinds zaterdag 26 november wekelijks om 20.45 uur te zien op KIJK.nl en vanaf zaterdag 3 december ook elke week om 13.00 uur op SBS6.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief