Afbeelding
Foto: Luciennefotografie

De Optocht komt er weer aan: Doe je ook mee?

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op de elfde van de elfde hebben we het licht op groen gezet  voor de komende Vastenavend. En ja, het was weer een goeie  elf-elf viering. Nu alle voorbereiding weer zijn gestart voor de komende Vastenavend, kunnen we het groots aankondigen. Maak ruim baan, want de Optocht komt er weer aan! 

Op dinsdag 21 februari 2023 om 13:00 uur opent Steketee de  Groote Optocht. Na twee jaar kunnen we gelukkig weer de straat opgaan.  Het zou geweldig zijn als je wilt deelnemen aan deze leutstoet. We zijn erg nieuwsgierig naar jullie creatieve invulling van het  nieuwe motto:  

‘Wie de leut et, et de toekomst, maar heb je een ander leuke  idee mag dat natuurlijk ook! Met z’n alle zetten we onze  schouders er weer onder voor een mooie optocht. Want  samen met elkaar brengen we ‘de leut ‘ op straat! Doe je mee?  

Inspiratieavond 9 december 
Wil je meedoen, maar weet je niet goed waar je moet  beginnen, of heb je hulp nodig met het bedenken van een leuk  idee en dit uitwerken tot een optocht act. Dan helpen we je  graag op weg tijdens de inspiratieavond die de Stichting Vastenavend in samenwerking met Vastenavendakkedemie  organiseren op 9 december om 20.00 uur in het Groot Arsenaal.

Graag zien we elkaar op 9 december en aan de start van de optocht.

Inschrijven kan via https://www.vastenavendakkedemie.nl/activities/inspiratie sessie-optocht/. Ook hier vind je meer informatie over deze avond Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief