Opening op 5 december met Sinterklaas
Opening op 5 december met Sinterklaas Foto: De Limoezine

Nieuwe exclusieve kinderopvang De Limoezine geopend: ‘We hebben een eigen baby spa’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op maandag 5 december is de nieuwe dagopvang locatie van Plek voor Kinderen BV: De Limoezine aan de Ravelstraat 69 in Bergen op Zoom geopend.

De Limoezine huisde voorheen in het pand kindercentrum Le Garage. Tot grote vreugde van de kinderen en medewerksters kwam niemand minder dan Sinterklaas deze feestelijke opening van De Limoezine verrichten. 

De Limoezine is een kleinschalige exclusieve opvang die uit twee groepen bestaat; een baby-dreumesgroep ‘’De Hummers’’ en een dreumes-peutergroep ‘’De Jaguars’’. Deze dagopvang heeft een huiselijke uitstraling waar veel extra’s worden geboden:

- Er worden wekelijks extra medewerkers ingezet om speciale activiteiten met de kinderen te doen.
- Dagelijks bakken ze zelf vers brood en er een gezond voedingsbeleid.
- In de ochtend kunnen de ouders tijdens het brengen van de kinderen gezellig een kopje koffie blijven drinken.
- Daarnaast heeft De Limoezine een eigen baby spa. Hier kunnen de kinderen heerlijkin ontspannen.
- Er worden extra medewerkers ingezet om een ruime overdracht te kunnen doen aan de ouders.

Op deze manier is er ook meer ruimte om een warme band met de oudersop te bouwen wat wij heel erg waardevol vinden. Het team van de Limoezine is al een jaar lang samen intensief bezig geweest met alle voorbereidingen en het uitwerken van alle plannen .Het eindresultaat is een sfeervolle kinderopvang om trots op te zijn! Het team van de Limoezine heeft alle kwaliteiten in huis om uw kindje zich thuis te laten voelen in onze speel en leerrijke dagopvang groepen. Bij ons mogen kinderen lekker kind zijn. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie opvang locatie, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0164-72 81 13 of via het e-mailadres: info@limoezine.nl. Er zijn nog opvangplaatsen beschikbaar dus wij maken graag een afspraak met u voor een rondleiding.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief