Afbeelding
Foto: Hans de Bot

Vastenavendliedje met Neuzebal te koop: En natuurlijk ook daarna…

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Ook dit jaar is het nieuwe vastenavendliedje ‘Wie de leut et, et  de toekomst!’ op CD à 8 euro verkrijgbaar. Als je de CD van het  vastenavendliedje koopt heb je er gelijk ook een prachtig  hoesje, de tekst en de ‘B-kant’ bij. Die B-kant is dit jaar het lied van de film De Nacht van Nar en Steketee. Met de CD ga je  goed voorbereid de Vastenavend in!

Op de zaterdag van het Neuzebal, zaterdag 28 januari, is na  afloop van het bal in de Stoelemat de CD te koop bij de uitgang  van de zaal. Ook kun je deze zaterdagavond vanaf 22:00 uur de  CD kopen bij De Waterput in de Bosstraat. Als je liever zondag, 29 januari, de CD met het nieuwe  vastenavendliedje koopt, kun je terecht bij Slijterij de Zeeland  (vanaf 10:00 uur), Leonidas in de Kremerstraat (vanaf 11:00  uur), Dietvorst Feestartikelen (vanaf 12:00 uur) en De  Waterput (vanaf 12:00 uur). 

Vanaf maandag 30 januari is de CD verkrijgbaar bij de Bergse  Dumphal, Slijterij de Zeeland, Bakkerij van Oers, Primera  Zonneplein, Boon’s Markt, De Waterput, Dietvorst  Feestartikelen en Leonidas. 

Spotify
Je kunt het nieuwe vastenavendliedje ook streamen op Spotify.  Daar vind je ook bijna alle vastenavendliedjes van ’t Krabbegat,  van 1946 tot en met nu. En dat is nog niet alles: op Spotify zijn  ook nog veel B-kantjes beschikbaar! Door via Spotify de  vastenavendliedjes te beluistere of door de CD te kopen, draag  je bij aan de Vastenavend! Het nieuwe vastenavendliedje is  ook te downloaden via Apple Music.

Ga naar stichtingvastenavend.nl/meziek of zoek op Spotify op  ‘Vastenavend in ’t Krabbegat’. Zo vind je wat je zoekt!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief