Afbeelding
Foto: Luizter

Luizter uit Halsteren is landelijk verkozen tot beste trouwambtenaar

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

HALSTEREN - Afgelopen maandag werden in Gorinchem de prijzen voor de ‘beste trouwbedrijven van het jaar’ uitgereikt. Luizter won de landelijke verkiezing als ‘beste trouwambtenaar van het jaar’. De publieksprijs is een mooie erkenning voor de manier waarop wij ons al jarenlang inzetten om bruidsparen en hun gasten een ceremonie te laten beleven die allesbehalve standaard is, verteld Jörgen Versteeg.

Jolanda Bazen, bedenker van het Luizterverhaal concept vult aan: ‘Als trouwambtenaar heeft Luizter al honderden ceremonies verzorgd. ‘Regelmatig trouwen we bruidsparen officieel en ceremonieel op de mooiste plekken in Nederland, maar ook in het buitenland zoals Italië, Spanje en Portugal. We vervullen de rol van trouwambtenaar met veel liefde en aandacht en we werken ook vaak samen met een trouwambtenaar van de gemeente, waarbij wij met onze Luizterverhalen extra romantiek aan de ceremonie toevoegen’. Luizter bestaat uit een team van vertellers en pianisten waaruit bruidsparen zelf kunnen kiezen wie hun trouwambtenaar wordt.

Luizterverhaal
Een Luizterverhaal is een perfecte samensmelting van woorden, zang en pianospel. Een magische speech die iedereen geboeid houdt, van begin tot eind. Een Luizterverhaal is een uniek product van Luizter en zoveel meer dan alleen een spreker die begeleid wordt door pianospel.  Luizter vertelt muzikale Luizterverhalen tijdens allerlei memorabele momenten.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief