Afbeelding
Foto: Facebook 't Slik/de Schorre

Lokale rockliefhebbers opgelet: Live op ons Plein keert terug

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 25 juni organiseert Café ‘t Slik een live muziekevenement waar iedereen van kan genieten. Vanaf 14:30 uur zijn de deuren geopend en om 15:00 uur begint het programma. Verschillende bands zullen het podium betreden en het publiek trakteren op stevige rockmuziek.

Frontaal, een rockcoverband uit West-Brabant, staat bekend om hun brede repertoire van stevige rocknummers. Ze spelen onder andere nummers van Muse, Pearl Jam, Metallica en ABBA. Met hun energieke uitstraling weten ze het publiek altijd een geslaagde avond te bezorgen.

Nytrox, een andere rockband, zal ook optreden tijdens het evenement. Ze zullen hun kenmerkende stevige rockmuziek ten gehore brengen.

De 4-mans rock coverband b.Ruder uit Rijen zal eveneens aanwezig zijn en een gevarieerd repertoire spelen. Ze spelen onder andere nummers van Lenny Kravitz, Pearl Jam, Mothers Finest, Deep Purple, Nirvana, AC-DC en Anouk. Met zangeres Maus op het podium belooft hun optreden vol energie te zijn.

Café ‘t Slik biedt met dit evenement een gezellige gelegenheid om te genieten van live muziek en een levendige sfeer. Kom op zondag 25 juni langs en laat je meeslepen door de rockklanken van Frontaal, Nytrox en b.Ruder.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief