Thuisrijder Tractorpulling team Revolution die mee rijd in de Nederlandse competitie, NTTO 3,6ton Supersport Top
Thuisrijder Tractorpulling team Revolution die mee rijd in de Nederlandse competitie, NTTO 3,6ton Supersport Top Foto: Team Revolution

Halsteren klaar voor ronkende motoren en gezelligheid tijdens jaarlijkse tractorpulling wedstrijd

Algemeen

HALSTEREN - Op 3 en 4 juni 2023 is het weer zover: de jaarlijkse tractorpulling wedstrijd in Halsteren, georganiseerd door KPJ Halsteren, staat op het programma. Bezoekers kunnen onder het genot van een verfrissend drankje genieten van het spektakel waarbij krachtige tractor motoren op de twee kleibanen de strijd aangaan om de beste afstand te trekken. 

KPJ Halsteren is al druk bezig met de voorbereidingen voor dit spectaculaire tractorpulling evenement. Op twee banen en over twee dagen verdeeld zullen zowel gewone landbouwtractoren als sporttractoren zichzelf willen bewijzen door te gaan voor een full pull. Teams uit de regio en daarbuiten zullen naar Halsteren komen om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Op zaterdag zullen de klassen NTTO Farmstock en supersport trucks hun krachten meten aan de sleepwagen. Op zondag is het de beurt aan de klassen NTTO standaard en grand national om de sleepwagen te trotseren. Daarnaast zal er op zondag een spannende traptrekker race voor kinderen plaatsvinden, waarbij kinderen in verschillende leeftijdscategorieën het tegen elkaar zullen opnemen.

Naast het indrukwekkende tractorpulling spektakel is er ook een grote festivaltent op het terrein aanwezig. Hier zal na afloop van de wedstrijd op beide avonden een groots feest losbarsten met alle bezoekers. De DJ zorgt voor gezellige muziek, maar er is ook live muziek om de tent in vuur en vlam te zetten. Op zaterdag zal de band Stillblue optreden en op zondag zorgt de band Greenlight voor een spetterende show. En ook aan de lekkere trek is gedacht, want Van Verswijveren catering staat paraat om de hongerige magen te vullen.

Voor tickets en meer info bezoek de facebook of website https://www.kpjhalsteren.nl/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief