Afbeelding
Foto:

A58 richting Roosendaal: Nachtelijke wegafsluiting tussen knooppunten Zoomland en De Stok

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Rijkswaterstaat kondigt een nachtelijke wegafsluiting aan op de A58 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt De Stok in de richting van Roosendaal. Het onderhoud aan het asfalt zal plaatsvinden van donderdag 1 juni 22.00 uur tot vrijdag 2 juni 05.00 uur. Weggebruikers worden geadviseerd rekening te houden met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Het onderhoud aan het asfalt zal plaatsvinden van donderdag 1 juni 22.00 uur tot vrijdag 2 juni 05.00 uur. Verschillende wegen zullen worden afgesloten, waaronder de A58 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt De Stok in de richting van Roosendaal. 

Ook de verbindingswegen van de A4/A58 ter hoogte van knooppunt Zoomland, zowel vanuit Antwerpen als Rotterdam in de richting van Roosendaal, zullen niet toegankelijk zijn. 

Daarnaast wordt de oprit (27) Bergen op Zoom-Oost van de A58 richting Roosendaal afgesloten, evenals de parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Wouwse Tol Zuid met aangrenzend tankstation gelegen aan de A58 richting Roosendaal. Verder zullen de op- en afritten (26) Heerle en (25) Wouwse Plantage van de A58 richting Roosendaal niet bereikbaar zijn.

Ook de oprit (28) Bergen op Zoom van de A4 richting Roosendaal en Rotterdam, en de oprit (27) Bergen op Zoom-Noord van de A4 richting Roosendaal en Antwerpen zullen gedurende de werkzaamheden gesloten zijn.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief