Bibi en Iede de Wit (B.o.Z) tijdens de Minoren Club Meet
Bibi en Iede de Wit (B.o.Z) tijdens de Minoren Club Meet Foto: Hieronymus.

Trainster Marjolein Klunne behaalt driemaal goud in zwemcompetitie

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - In een opwindende wedstrijd heeft Shanna Joppe, een toegewijde openwaterzwemster, een indrukwekkende prestatie neergezet door 3 km schoolslag te zwemmen. Haar tijd werd met maar liefst 7(!) minuten verbeterd en ze behaalde de tweede plaats in haar klassement.

Afgelopen zondag was het moment waar de minioren reikhalzend naar hadden uitgekeken: de finale van de Minioren Clubmeet. Het enthousiasme was voelbaar bij deze jonge zwemmers. Het Hieronymus team heeft een geweldige prestatie geleverd door de tweede plaats in Regio Zuid te veroveren. De Minioren Clubmeet is vooral een teamgebeurtenis, waarbij alle zwemmers punten kunnen verdienen. Zondag wisten 18 Hiero’s genoeg punten bij elkaar te zwemmen voor de welverdiende tweede plaats. Een felicitatie aan Axel, Bibi (Bergen op Zoom), Dyenzo, Fay, Iede (Bergen op Zoom), Jaylin, Kaja, Liz, Mischa, Naomi, Nicolai, Noah, Noor, Phebe, Romee, Sterre, Victoria en Xander. Dit belooft veel goeds voor hun zwemtoekomst!

Tegelijkertijd vond in Steenbergen de afstandsproef plaats in zwembad De Meermin. Julian, Niek en Fleur zwommen gezamenlijk 4950 meter in een half uur. Sven, Delano en Thijmen gingen een uur lang de uitdaging aan en zwommen maar liefst 11700 meter bij elkaar.

In Veldhoven stond trainster Marjolein Klunne (Bergen op Zoom) paraat in het water. Op de Zuidelijke Circel Masters behaalde zij maar liefst drie keer de eerste plaats in haar klassement.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@zpv-hieronymus.com of een bezoek brengen aan de website www.zpv-hieronymus.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief