Afbeelding
Foto: Lipton

Paviljoen Het Strandhuys wint ‘Hét Lipton Terras van 2023’ en 50.000 euro

Door: Ties de Bakker Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het terras van paviljoen Het Strandhuys is uitgeroepen tot ‘Hét Lipton Terras van 2023’. Daarmee sleept het paviljoen aan de Bergse Plaat een geldprijs van 50.000 euro binnen.

De tweede editie van de landelijke wedstrijd ‘Hét Lipton Terras van 2023’ is gewonnen door paviljoen Het Strandhuys, dat uitvoerig campagne voerde. Na eerder de maandelijkse prijs van Lipton gewonnen te hebben, die het paviljoen 10.000 euro opleverde, legden eigenaren Marc Landa en Robin Mulders de troeven in handen bij hun personeel: “Door hun enthousiasme hebben we uiteindelijk gewonnen! Ons terras is gigantisch en met het lekkere weer hebben we de afgelopen dagen veel nieuwe gasten ontvangen.”

De twee horecaondernemers willen hun werknemers belonen voor hun tomeloze inzet: “Van het prijzengeld gaat de eerste 10.000 euro sowieso naar het personeel, zij mogen zelf weten aan wat voor leuks ze dat willen besteden. Verder gaan we voor aankomend seizoen onze buitenbar vernieuwen, zodat we een nog beter en leuker terras kunnen maken. Maar eerst gaan we vieren dat we de winnaar zijn!”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief