Afbeelding
Foto: Sanne Brusselaars

SuperKeukens Bergen op Zoom: ‘Jij maakt ‘m super!’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op de Woonboulevard van Bergen op Zoom schittert de showroom van SuperKeukens. Onder de beproefde formule van SuperKeukens, zetten Stefaan de Cock, Albin Ganic en Cas van Aert zich 7 dagen per week in om elke klant met een glimlach en een perfecte keuken naar huis te laten gaan.

Hoewel SuperKeukens Bergen op Zoom nog niet zo lang gevestigd is, zeker als we de uitdagende corona-periode niet meetellen, is het een absolute must-visit voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. “Onze vestiging is relatief nieuw, maar zeker niet minder indrukwekkend,” legt bedrijfsleider Stefaan de Cock uit. “We zijn het nieuwste pareltje binnen de SuperKeukens-familie en onze keukens sluiten perfect aan bij de laatste trends. Hiermee lopen we voorop vergeleken met onze 44 filialen door heel Nederland.” Assistent filiaalmanager Albin Ganic voegt eraan toe: “Bij ons draait alles om tevreden klanten. We willen dat onze klanten niet alleen een mooie keuken krijgen, maar ook een fantastische ervaring.”

De lovende recensies op Google, waar SuperKeukens een indrukwekkende score van 4,7 van de 5 sterren heeft behaald, getuigen van het succes van deze aanpak. “We staan bekend om onze klantgerichtheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om een lager of een hoger budget, we luisteren naar de wensen van de klant en zoeken samen naar de perfecte oplossing. Ons doel is simpel: elke klant loopt 100 procent tevreden de deur uit.” De bewezen formule van SuperKeukens, waarbij hoogwaardige Duitse keukens worden geleverd, bestaat al 25 jaar. Om dit te vieren, werd een speciale winactie gelanceerd waarbij het aankoopbedrag van een keuken terug te winnen was. De gelukkige winnaar, Britt Eikhout uit Bergen op Zoom, werd vorige week bekendgemaakt. “Hopelijk mogen we nog veel meer Bergenaren blij maken met een prachtige SuperKeuken.” Met een bewezen staat van dienst op het gebied van tevreden klanten en een scherp oog voor kwaliteit, is SuperKeukens Bergen op Zoom de ultieme bestemming voor keukenliefhebbers in Bergen op Zoom en ver daarbuiten.

Gegevens
Van Konijnenburgweg 5A
4611 HK Bergen op Zoom
Tel. 085-3035739Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief