Wereldkampioen Peter Sagan in actie tijdens de Ronde van Vlaanderen 2017
Wereldkampioen Peter Sagan in actie tijdens de Ronde van Vlaanderen 2017 Foto: Rich Toze

Met de bus naar wielerklassieker ‘Ronde van Vlaanderen’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 31 maart organiseert de Stichting Jumelage Bergen op Zoom een spannende busreis naar Oudenaarde, waar de wielerklassieker de Ronde van Vlaanderen plaatsvindt. Een dag vol adrenaline, waarbij u de start van de vrouwenkoers meemaakt, de doorkomst van de elites bekijkt en de finish van beide koersen op de Minderbroederstraat in Oudenaarde aanschouwt. Daarnaast zijn op verschillende locaties grote schermen opgesteld om de koers live te volgen.

Verwacht wordt dat bij de elite de strijd zal oplaaien tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert, wat zorgt voor extra spanning en sensatie. De bus vertrekt om 09.00 uur vanaf Zeebra Tours, Klein Molenbeekseweg 10, waar ook parkeergelegenheid beschikbaar is. Bij voldoende belangstelling zal er ook een vertrekpunt zijn bij De Kloosterhof in Hoogerheide.Voor degenen die geen eigen fiets hebben, is het mogelijk om een fiets te huren voor € 12,50. Dit bedrag dient samen met de buskosten te worden overgemaakt.

Bij aankomst aan de rand van het centrum van Oudenaarde wordt u getrakteerd op koffie met taart, aangeboden door onze zusterstad Bergen op Zoom. Om 19.30 uur vertrekt de bus weer richting Bergen op Zoom, waar u rond 21.00 uur weer zult arriveren. De kosten voor deze onvergetelijke trip bedragen € 35,- per persoon.

Om deel te nemen, kunt u zich aanmelden bij Kees Spikker, via telefoonnummer 0164234156 of 0653699719, of per e-mail via c.spikker@home.nl. Aanmelden kan tot 1 maart. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief