Afbeelding
Foto: Lucienne de Brabander

Lentemarkt bij vrijeschool De Zeeridder haalt 1.500 euro op voor speelgoed

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM -Op het schoolplein van vrijeschool De Zeeridder in Bergen op Zoom vond afgelopen zaterdag de jaarlijkse Lentemarkt plaats, een bruisend evenement dat zowel kinderen als ouders vermaakte. 

Voor de jonge bezoekers waren er verschillende spellen beschikbaar, variërend van spijkerbroek hangen tot ezeltje prik, waarvoor ze een kaart konden kopen. Ook konden ze genieten van activiteiten zoals het maken van giga zeepbellen.

Voor de ouders was er een uitgebreid aanbod van 25 kraampjes, met onder andere houten speelgoed, oliën, kleding, edelstenen en verzorgingsproducten. Daarnaast was er een café-restaurant waar heerlijk eten en drinken geserveerd werd, onder het genot van muziek verzorgd door Disc-O-Rama Vinyl on Wheels.

Een bijzonder aspect van de Lentemarkt was de actieve betrokkenheid van de kinderen, die verantwoordelijk waren voor de plantjes- en kledingkraam. De opbrengst van deze kraampjes, die rond de 1.500 euro bedroeg, is bestemd voor de aanschaf van nieuw speelmateriaal. Maureen de Koning, een van de organisatoren, uitte haar tevredenheid over dit mooie resultaat. 

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief