Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Bergen op Zoom bereidt zich voor op een nostalgische reis: Dit is wanneer 90’s No Limits terug is

Door: Sanne Brusselaars Advertorial

BERGEN OP ZOOM - ‘If you wanna be my lover...No no, there’s no limit... I wanna see the rainbow high in the sky.’ Stuk voor stuk hits waar je op 11 mei tijdens het 90’s No Limits-feest helemaal op los kunt gaan. Want de inmiddels bekende tent staat op die dag weer klaar voor het grootste 90’s-feest van het Zuiden: “We hebben een fantastisch programma samengesteld.”

Al sinds 2011 zet Focus Events zich in om een knalfeest neer te zetten, volledig in het teken van de jaren 90 en 00’s. Zodra de tent op de Boulevard wordt opgebouwd, voel je de opwinding al. Dit jaar begint de opbouw op 7 mei, waarna op 11 mei het feest losbarst. René Hopmans van Focus Events kijkt uit naar de komende editie: “We hebben een geweldig programma samengesteld, verdeeld over 2 podia. Dit jaar hebben we als grootste Nederlandse Eurodance-act 2 Unlimited. Ook hebben we dit jaar een uur lang Happy Hardcore, verzorgd door niemand minder dan Mental Theo. Een grootheid in zijn genre,” vertelt hij enthousiast. “En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we dit jaar ook Alice Deejay weten te strikken, de enige echte originele act. Een internationale ster die, net als 2 Unlimited, nog steeds Europa doorkruist voor optredens in grote stadions en arena’s. Een van haar twee shows dit jaar in Nederland is bij ons in Bergen op Zoom tijdens 90’s No Limits. Op het hoofdpodium staan verder: Q-MUSIC HET FOUTE UUR, Pat B, Hilco Slik en DJ Galaga.”

De nostalgische sfeer van de jaren 90 is ieder jaar te voelen zodra je de tent binnenstapt, en ook dit jaar doet de organisatie er nog een schepje bovenop: “Dit jaar hebben we opnieuw een gloednieuw podiumontwerp en pakken we uit met een geweldige show. Daarnaast is The Club groter dan ooit, we hebben meer ruimte gecreëerd voor een bredere en hogere tent dan de vorige twee keer dat Club VATO boven op de heuvel stond. Deze tweede ruimte staat volledig in het teken van de muziek uit de Belgische discotheken uit de jaren 90. Niemand minder dan DJ Yves, Pat B, Ruthless en D-Vinity zullen hier deze sound vertegenwoordigen.”

Dat het een feestje is dat je niet wilt missen, is volgens Hopmans duidelijk: “Dit is dé grootste reünie van het Zuiden. Alleen daarom mag je het niet missen. Je komt zoveel bekenden tegen, dat is geweldig! Wat 90’s No Limits dit jaar anders maakt? We hebben voor het eerst Alice Deejay en Ruthless geprogrammeerd, Club VATO krijgt een upgrade qua tent en het dak gaat er letterlijk én figuurlijk weer helemaal vanaf.”

Het hele team van Focus Events is gedurende het jaar bezig met de voorbereidingen om er ieder jaar weer een succes van te maken. Toch kijkt Hopmans zelf het meest uit naar de paar momenten van rust tijdens de organisatie: “Dat zijn de momenten waarop ik besef dat er 4.500 mensen genieten van wat we hebben neergezet, dat is geweldig.”

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief