Moeder dochter.
Moeder dochter. Foto: stock

Informatiebijeenkomst over dementie

vrijdag 7 oktober 2022 9:30 t/m 11:30

Op vrijdag 7 en 21 oktober organiseren Dementienetwerk West-Brabant en Mantelzorg Bergen op Zoom twee informatiebijeenkomsten over dementie voor mensen met een migratieachtergrond. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Wat is dementie en welke vormen van dementie zijn er? Omgaan met veranderend gedrag. Hoe bewaak je je grenzen als mantelzorger? Het voorkomen van overbelasting als mantelzorger. Welke professionele hulp is er beschikbaar? Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mantelzorgers en familie van thuiswonende mensen met dementie en een migratieachterond (Turks/Marokaans). Locatie: Ontmoetingscentrum Het Fort, Bernadettestraat 4 in Bergen op Zoom. Inloop vanaf 9.00 uur, start programma: 9.30-11.30 uur. Begeleiders: Hanane Achahchah en Eline Kuijlen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@dementienetwerkwb.nl 

Locatie

  • Ontmoetingscentrum 't Fort

    Bernadettestraat 4
    4615EV Bergen op Zoom