Mysteriën en uitdagingen van geboorte, leven en dood

vrijdag 7 oktober 2022 10:00 t/m 11:30

Spirituele levenskunst vanuit innerlijke kennis, liefde en daadkracht. 

Waarom ben ik geboren? Wat zou ik hier moeten doen? Na mijn dood vergaat mijn lichaam, maar wat gebeurt er dan met mijn bewustzijn? Verdwijnt dat ook? Of neemt dat dan juist toe? Zou ik naar de hemel gaan of komt iets van mij misschien weer terug op aarde in een ander lichaam? Hoe kan ik omgaan met praktische en ethische dilemma’s over mijn leven en mijn levenseinde? Aan de hand van het boek ‘Mysteriën en uitdagingen van geboorte, leven en dood’ gaan we gedachten uitwisselen. De ochtenden zijn op vrijdag 7 en 21 oktober, 4 en 18 november en 9 december 10.00 - 11.30 uur. Toegang gratis. Gouden Rozenkruis, Blauwehandstraat 21 Bergen op Zoom. http://www.rozenkruis.nl/bergen-op-zoom

Locatie

  • Het Gouden Rozenkruis

    Blauwehandstraat 21
    4611RK Bergen op Zoom