Leer bij de bibliotheek om een top CV te maken.
Leer bij de bibliotheek om een top CV te maken. Foto: Stockfoto

De Bieb Werkt workshop Jouw top CV

dinsdag 21 maart 2023 13:30 t/m 15:30

De Bibliotheek West-Brabant biedt in de bibliotheek in Bergen op Zoom het programma De Bieb Werkt aan. We geven werkzoekenden praktische tips die hen kunnen helpen bij het vinden van een leuke baan. Ook biedt De Bieb Werkt ruimte om te (leren) netwerken. De Bieb Werkt bestaat uit een aantal workshops die onder meer gaan over persoonlijke ontwikkeling en sollicitatievaardigheden. Op 21 maart van 13.30-15.30 uur wordt de workshop Jouw top CV gegeven. Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw basis cv simpel kunt aanpassen aan een vacature. We bespreken de belangrijkste onderdelen van het cv en geven we tips over indeling, lay-out en inhoud. Door naar vacatures te kijken en de gevraagde vaardigheden te benoemen ontdek je hoe je dit kunt aanpassen in jouw eigen cv. Deelname is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Het is wel belangrijk dat je jezelf vooraf aanmeldt. Dat kan via www.bibliotheekwb.nl/debiebwerkt Daar vind je ook het volledige programma met alle data. 

Locatie

  • Bibliotheek Het Markiezaat

    Kortemeestraat 17
    4611 TK Bergen op Zoom