Afbeelding
Foto:

Voorstelling Reus Ribus en de Relkabouters

zaterdag 24 februari 2024 10:30 tot 11:00

Reus Ribus woont in het bos. Op een plek niet te nat, niet te droog, niet te hard, niet te zacht en zeker niet te druk. Ribus houdt niet van verrassingen, maar hij krijgt er toch met één te maken. Op een dag krijgt hij nieuwe buren: kabouters! Door middel van kleurrijke pop-up decors wordt het publiek meegevoerd in de zoektocht van Ribus naar een nieuw thuis. Met of zonder kabouters… Deze voorstelling wordt verzorgd door Irene Laros van Beeldmakerij en is geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Deelname is voor iedereen gratis. Bibliotheek in Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17. Wel vooraf aanmelden. Ga naar www.bibliotheekwb.nl voor meer informatie. Zoek in de agenda op Voorleesdagen.

Locatie