Repetitie harmonie EMM
Repetitie harmonie EMM Foto: Jan Franken

Openbare meespeelavond harmonie EMM

maandag 26 februari 2024 19:30 tot 22:00

Speel je een blaasinstrument en wil je ervaren hoe het is om samen met anderen muziek te maken? Kom dan naar onze openbare meespeelavond. Onder leiding van onze dirigente Meike Warmoeskerken nemen we dan een aantal (eenvoudige) muziekstukken door. Je speelt samen met de muzikanten van onze vaste bezetting, zodat je er niet alleen voor staat. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend. Als je het vooraf laat weten via bestuur@harmonieemm.nl, dan sturen we je vooraf de muziek toe, het is wel handig als je een muziekstandaard meeneemt. Alle instrumenten zijn welkom. Inloop vanaf 19.30 uur. We beginnen om 20.00 uur. Locatie het gemeenschapshuis van stichting Eigen Haard in de Pieter Breughelstraat, Bergen op Zoom.

Locatie