Stock.
Stock.

Bergenaar aanhouden na politieachtervolging in Vlissingen

Door: Charlotte Sijbers Politie

VLISSINGEN - Een 24-jarige man uit Bergen op Zoom is zondagnacht door de politie aangehouden aan de Sloeweg in Vlissingen.

Agenten zagen zondag 23 oktober rond 00.15 uur een auto op de A58 rijden die bij controle van het kenteken een melding opleverde omdat de bestuurder zonder geldig rijbewijs zou rijden. De agenten gaven de bestuurder hierop een volgteken met het idee de afslag Heinkenszand te nemen. De bestuurder negeerde dit teken waarop een achtervolging ontstond in de richting van Vlissingen. Meerdere politiewagens waren hierbij betrokken. 

Uiteindelijk lukte het de agenten om de man na 19 kilometer aan de Sloeweg in Vlissingen klem te rijden en hem aan te houden. De auto is in beslag genomen omdat de bestuurder vaker betrokken is geweest bij niet toegestane praktijken. De Bergenaar wordt verdacht van het negeren van een stopteken, het rijden met een ingevorderd rijbewijs en het weigeren van een bloedproef.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief