Afbeelding
Foto: Politie.nl

Vrouw (21) aangehouden nadat zij op handhaver inreed

Door: Bregje Kop Politie

BERGEN OP ZOOM - Een 21-jarige Utrechtse automobiliste is dinsdagavond aangehouden, nadat zij probeerde een handhaver aan te rijden. De handhaver heeft aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling.

Handhavers wilden dinsdagavond, op de Holleweg in Bergen op Zoom, de auto waar de verdachte in reed controleren, omdat ze zagen dat de vrouw een ballonnetje aan haar mond had. Zij vermoedden dat de vrouw lachgas gebruikte. De vrouw wenste niet mee te werken aan de controle, gaf gas en reed er vandoor. Eén van de handhavers kon nog net opzij springen om een aanrijding te voorkomen. Hij deed aangifte van poging zware mishandeling.

Op de Wattweg in Bergen op Zoom kon de auto door de politie aan de kant van de weg worden gezet en werd de vrouw aangehouden. Ze zit momenteel nog vast voor verhoor.

Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook meldt de politie het incident bij het CBR, zodat zij een onderzoek kunnen instellen naar de rijvaardigheid van de verdachte. In de auto werden twee lachgascilinders aangetroffen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief