Afbeelding
Foto: Politie

Burgernetmelding vanwege vermissing vrouw in de omgeving van de Moerstratensebaan

Door: Eveline Jansen Politie

HALSTEREN- Er is zojuist een Burgernetbericht verzonden vanwege de vermissing van een vrouw die vanuit Noord- West Nederland vermist wordt. Haar auto is aangetroffen in de omgeving van de Moerstratensebaan in Halsteren. Er zijn zorgen over haar welzijn.

De politie zoekt in de omgeving van de Moerstratensebaan in Halsteren met honden en de politiehelikopter naar een vrouw die vanuit Noord- West Nederland vermist wordt. Haar auto is hier aangetroffen en er heersen zorgen over het welzijn van de vrouw. Van deze vermissing is ook een Burgernetbericht uitgegaan. 

UPDATE: De vrouw is blank, ongeveer 1.80 cm. en heeft lang donkerbruin haar. Ze is gekleed in een lange bruin/grijze jas en een blauwe legging. Ze loopt op blauwe sportschoenen. 

UPDATE: De vrouw is niet aangetroffen in de omgeving van de Moerstratensebaan. Uit camerabeelden en getuigenverklaringen blijkt dat ze vermoedelijk liftend uit de omgeving is vertrokken. De zoektocht wordt overgedragen aan de politie in Noord-Holland.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief