Afbeelding
Foto: HV Zeeland

Dode bij botsing auto en lijnbus in Heinkenszand

Door: Redactie 112 Nieuws

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft dinsdag aan het einde van de ochtend een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Bij de botsing tussen een lijnbus en een personenauto is de bestuurder van de auto om het leven gekomen, zo bevestigt de politie.

Het ongeval gebeurde bij de kruising van de Eendvogelstraat en Heinkenszandseweg (N667). Kort voor 11.00 uur botsten de bus en auto frontaal op elkaar. Na de melding werden onder meer een traumahelikopter en de brandweer gealarmeerd. Het traumateam werd uiteindelijk niet ingezet.

Onwel

Volgens de politie gebeurde het ongeluk doordat de bestuurder van de auto onwel werd. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De politie heeft de nabestaanden inmiddels op de hoogte gebracht. In de bus zaten geen passagiers. De chauffeur bleef voor zover bekend ongedeerd.

Vanwege het ongeval is de N667 tijdelijk afgesloten tussen de kruising met de Dorpsstraat en rotonde Westdijk. Er vindt forensisch onderzoek plaats. De verwachting van de wegbeheerder is dat de weg rond 15.00 uur weer wordt vrijgegeven.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief