Afbeelding
Foto: De Koploper

Voormalig belastingkantoor Goes verandert in De Koploper

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - Via een metershoog en -breed spandoek is woensdag duidelijk geworden wat er met het voormalige Belastingkantoor in de Wulfaertstraat gaat gebeuren.

Het megapand ondergaat een metamorfose en gaat plaats bieden aan kleine en grote ondernemers. Er zijn al ruimten te huur vanaf achttien vierkante meter. Wie meer dan 600 vierkante meter nodig heeft, kan er echter ook terecht. “Als ondernemer kun je huren wat je nodig hebt en gebruik maken van de talenten van je medehuurders”, schrijft ontwikkelaar Marsaki op de website.

Receptie

Op de tekeningen is ook een horecagelegenheid met een terras op het Stationsplein te zien. Verder komen er vergaderruimten, die gebruikers kunnen reserveren via de centrale receptie.

Nian Hao

Sinds woensdag staat er bij rotonde Tiendenplein in Goes ook een groot bord van het nieuwe restaurant Nian Hao. Over de vestiging van het restaurant op die plek is al jaren gesproken. Het moet naast de nieuwe Gamma komen te staan, die volgende week de deuren opent. Nian Hao is nu nog gevestigd aan de Wijngaardstraat.    Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief