Afbeelding
Foto: AV'56

AV'56 organiseert Kanjerloop voor zieke Jade

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - Er zijn nog voldoende startbewijzen voor de Kanjerloop van AV’56 op vrijdag 14 december. AV’56 organiseert deze loop voor haar ernstig zieke jeugdlid Jade de Lange.

De opbrengst van het evenement is bestemd voor Café des Artistes, een doel dat is uitgekozen door de ernstig zieke Jade de Lange, jeugdlid van AV’56. Het 10-jarige meisje uit Goes heeft een zwaar jaar van kankergerelateerde ziekenhuisopnamen achter de rug. Ze is nog in behandeling in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. 

Steun

Tijdens haar diverse opnamen heeft Jade veel steun en plezier gehad van het Café des Artistes. Het is een soort rijdend kunstatelier: een grote kar met materialen, die langskomt bij de kinderen om kunstobjecten te maken, zoals een beeldje of een portret. Dat gebeurt één-op-één.

Inkomsten

Alle inkomsten van de Kanjerloop (inschrijfgelden, kantineopbrengsten, fundraising-acties, vrije giften) gaan naar het door Jade gekozen doel. Wie op vrijdag 14 december niet kan komen, kan het toch steunen.

Er is een speciale rekening geopend: NL96 RABO 0333 3991 61 t.n.v. Goese atletiekvereniging AV’56.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25120. Wie Jade’s ervaringen van het afgelopen jaar wil lezen, kan ’s kijken op haar blog: www.kanjerjade.nl.  Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief