Afbeelding
Foto: Coby Weijers

Vernieuwde website TMC Wonen feestelijk gelanceerd

Door: Robert Odekerken Algemeen

GOES - Het team van TMC Wonen trok donderdag een confettikanon en fles champagne open om de lancering van haar spiksplinternieuwe website te vieren.

TMC Wonen is al sinds 1975 een begrip in Goes en omstreken. De nieuwe website toont hoe het bedrijf door de jaren heen is gegroeid en geprofessionaliseerd. Om tot dit online visitekaartje te komen, verdiepten Nedbase Digital Agency en TMC Wonen zich in de verschillende doelgroepen en doelen van de website. “Het resultaat is een vooruitstrevend design met een stijlvolle uitstraling, waarbij het gebruikersgemak van de klant voorop staat.” 

Waar het in de vier woonwinkels voornamelijk draait om sfeer en het presenteren van producten, staan op de website inspiratie en beleving volledig centraal. De website is gebouwd aan de hand van drie pijlers: persoonlijk, vakmanschap en inspiratie. “Alsof je een online wandeling maakt door een woonwinkel van TMC Wonen, inclusief inspiratie en advies over jouw woonwensen.” 

Via www.tmcwonen.nl plan je als websitebezoeker gemakkelijk online een afspraak in voor een persoonlijk advies in één van de woonwinkels.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief