Afbeelding
Foto: Politie.nl

Overlast gevende man (31) uit Goes aangehouden aan de Grote Markt

Door: Ruud Smolders Algemeen

GOES - Agenten hebben gisteravond rond 22:25 uur op de Grote Markt een 31-jarige Goesenaar opgepakt. De man gedroeg zich vervelend op straat en in verschillende horecagelegenheden en is uiteindelijk aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

Gedurende de avond gisteren kreeg de politie meerdere melding van verschillende mensen op de Grote Markt. Een man zou zich daar vervelend gedragen. Hij zou daarbij mogelijk onder invloed van drugs of alcohol zijn. Ook was er sprake dat hij een mes bij zich zou hebben. Daarop hebben agenten de man opgespoord en aangesproken. 

Omdat er sprake zou zijn van een mes werd de man gefouilleerd. Hij bleek overigens geen mes op zak te hebben. De man werd toen gevraagd om de Grote Markt te verlaten. Toen hij kort daarop toch weer terug kwam is hij aangehouden. 

Toen hij eenmaal in een politiebus zat begon de man zich te verzetten tegen zijn aanhouding. Uiteindelijk is hij overgebracht naar het politiebureau en in de loop van deze ochtend weer vrij gelaten.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief