De Goese Maan gefotografeerd met behulp van een drone. Linksboven komen de twee nieuwe padelbanen.
De Goese Maan gefotografeerd met behulp van een drone. Linksboven komen de twee nieuwe padelbanen. Foto: TPV De Goese Maan

De Goese Maan breidt padel uit

Algemeen

GOES - Tennis- en Padelvereniging De Goese Maan breidt uit van twee naar vier padelbanen. De twee nieuwe banen komen op de plek van de laatste gravelbaan. Voor tennis blijven er vijf all weather kunstgrasbanen.  

Padel is enorm in opkomst; na aanleg van de eerste twee banen vorig jaar is het ledental met tweehonderd toegenomen. Tijdens de avonden en in het weekeinde is het spitsuur. Daarom deze noodzakelijke, maar vooral mooie uitbreiding. Na het verlenen van de Omgevingsvergunning kan er begin april gestart worden met de bouw. Ook zal binnenkort de traditionele verlichting vervangen worden door ledverlichting. De betrokkenheid van de leden blijkt uit de snelheid waarmee is ingetekend op de obligatielening. De financiering van de nieuwe padelbanen hebben we hiermee als vereniging met elkaar en voor elkaar geregeld; een extern krediet is niet meer nodig. 

Naast padel blijft tennis hoog in het vaandel staan. Leden kunnen voor hun lidmaatschapsgeld zowel tennissen als padellen. Alle banen zijn het gehele jaar door geopend. De saamhorigheid groeit, de vereniging bruist. Naast de interne en open toernooien worden er ook competities gespeeld voor de jeugd en senioren, er is op woensdag een instuifavond, donderdagmorgen een drukbezochte instuif voor 55+, maandagavond een herendubbelcompetitie en sinds kort ook weer een klaverjascompetitie. Vooral in de zomer worden allerlei activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Clubhuis ‘t Maenhuusje is alle doordeweekse avonden open en ook vaak in het weekeinde. Wil je kennismaken met de vereniging, kom dan aanstaande zondag kennismaken met tennis en padel. Er zijn proeflessen van 10.00 tot 12.00 uur. 

Meer informatie: www.degoesemaan.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief