Afbeelding

Al bijna 500 Goesenaren zetten mantelzorger in het zonnetje

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - De gemeente Goes geeft mantelzorgers ook in 2023 weer een extraatje: de mantelzorgwaardering. Het gaat om een bedrag van 75 euro. Al 500 inwoners hebben dit cadeau aangevraagd voor hun mantelzorger, laat de gemeente weten.

Goesenaren die hulp krijgen van een mantelzorger kunnen het geldbedrag aanvragen als blijk van waardering. Met deze regeling spreekt de gemeente Goes ook haar waardering uit voor alle mantelzorgers die de gemeente telt. 

Aanvragen

De aanvrager vult het formulier schriftelijk of digitaal, via www.goes.nl/mantelzorgwaardering, in. Wie liever een papieren formulier invult, kan een aanvraagformulier afhalen bij het stadskantoor of bij het Mantelzorgpunt van SMWO aan de ‘s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes. De ingevulde aanvraagformulieren kunnen enkel bij SMWO worden ingeleverd. Een belangrijke voorwaarde van de regeling is dat de zorgvrager inwoner moet zijn van de gemeente Goes. De vergoeding is nog tot en met vrijdag 31 maart aan te vragen. Kijk voor meer informatie op: www.goes.nl/mantelzorgwaardering.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief