Maarten van Rossum geeft lezing

donderdag 29 september 2022 19:30

In het kader van de Maand van de geschiedenis geeft Maarten van Rossem op 29 september een lezing in De Stenge in Heinkenszand. Het thema van de maand van de geschiedenis is dit jaar: “Wat een ramp!” Maarten bespreekt een van de meest rampzalige periodes in onze geschiedenis: 1914 tot 1945. Hoe actueel is de situatie van toen? Tijdens deze avond ontdek je het allemaal. Maarten van Rossem is niet alleen Nederlands bekendste historicus en Amerikadeskundige, hij is ook een veelgevraagd commentator op radio en televisie. Regelmatig is hij te zien in praatprogramma’s als Jinek en Op1. Van Rossem staat bekend om zijn nuchtere en relativerende analyses. Na deze avond wordt duidelijk dat geschiedenis, politiek en cultuur zeker geen saaie onderwerpen zijn. Het belooft hoe dan ook een interessante avond te worden. De lezing vindt plaats in Vergader - en congrescentrum de Stenge, Stengeplein 1, 4451 CZ Heinkenszand. Deuren open: 18:45 uur. Start 19:30 uur.. Kaarten zijn te koop via de website van de Bibliotheek Oosterschelde:  www.bibliotheekoosterschelde.nl/activiteiten.. Na afloop signeert Maarten van Rossem. Tevens is boekhandel Het Paard van Troje aanwezig met een uitgebreide collectie.

Locatie