Kunst zonder grenzen!

vrijdag 30 september 2022 15:00

Femke Gerestein, Anne-Marie van Sprang en Kees Wijker, drie bekende Middelburgse kunstenaars, gaan exposeren in Galerie Atelier De Kaai in Goes, outsider kunstwerkplaats voor mensen met een beperking. Hun expositie HERHALEN is onderdeel van het project Your Side My Side, een meerjarige samenwerking tussen De Kaai en de Middelburgse Atelier Stichting (MAS), waar de drie kunstenaars hun atelier hebben. Het project wil de grenzen slechten tussen de wereld van de reguliere kunst en die van de outsider art. In dat kader exposeerden vorig jaar drie kunstenaars van de Kaai in GHL, de tentoonstellingsruimte van de MAS. De vraag om aan het project mee te doen, heeft Femke Gerestein, Anne-Marie van Sprang en Kees Wijker geïnspireerd tot het maken van geheel nieuw werk specifiek voor deze situatie. Opening: vrijdag 30 september, 15.00 uur. Adres: Galerie Atelier De Kaai, J.A. van der Goeskade 65, 4461 BJ Goes.

Locatie