Helderziende Waarnemingen Avond

dinsdag 12 december 2023 19:30

Op dinsdagavond 12 december zal Paragnost Ton Bons de Openbare Avond van de Vereniging Harmonia Zeeland verzorgen. Dit kan een Spontane HELDERZIENDE WAARNEMING zijn vanuit de zaal, of mag ook via Voorwerp of Foto. Ton is al jaren werkzaam bij onze Vereniging, maar ook bij andere afdelingen van Harmonia door het land. Hij staat ook bekend als de enige Brabantse Waarzegger. Wij verwachten een grote drukte, zorg ervoor dat u op tijd aanwezig kunt zijn. De aanvang is 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur en sluit om 19.30 uur, anders aanbellen. De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur. De zaal is rolstoel toegankelijk. Locatie Maria Magdalena Dagkapelzaal (R.K.Kerk.) Singelstraat 9 Goes. Inlichtingen 0113-231172 of www.harmonia-nl.org harmonia-zeeland@outlook.com

Locatie