Afbeelding
Foto: Wilco Blaak / Historisch Museum De Bevelanden

Wisseltentoonstelling ‘Mens’

woensdag 13 december 11:00 - 17:00

Historisch Museum De Bevelanden in Goes toont tot het einde van dit jaar in een nieuwe wisseltentoonstelling de mens in al diens diversiteit. Moderne beeldende kunst, fotografie, woordkunst en teken- en schilderkunst komen bij elkaar in “Mens! The world is yours but ours too”. Bij deze tentoonstelling heeft het museum hulp gehad van scholen uit de wijde Bevelandse omgeving: er is werk te zien van klassen van ’t Honk (Kapelle), Praktijkonderwijs De Wissel (Goes), de Don Boscoschool (’s-Heerenhoek), de Prinses Ireneschool (Goes), De Zuidwesthoek (Goes), de Holtkampschool (Goes), De Poeljeugd (’s-Heer Hendrikskinderen), ’t Noorderlicht (Goes), Het Samenspel (Wolphaartsdijk), de Prof. dr. Kohnstammschool (Goes), De Regenboog (Nieuwdorp), De Meidoorn (Nisse) en het Goese Lyceum. Geheel 2023 nog te zien in Historisch Museum De Bevelanden, open van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Locatie