Informatie concert
Informatie concert Foto:

Kerstconcert ZVE ‘De Roos’

vrijdag 15 december 2023 20:00

Het Zeeuws Vocaal Ensemble brengt een boeiend kerstprogramma op vrijdag 15 december in de Heilige Maria Magdalenakerk te Goes. Dit concert is een aantal keer om verschillende redenen uitgesteld, maar nu zal het ZVE o.l.v. Patrick van der Linden dit programma alsnog ten gehore brengen. Het concert kent voor publiek een dankbare programmering. Enerzijds klinken bekende teksten en melodieën, passend bij de tijd van het jaar, terwijl daar tegenover sprankelende nieuwe werken staan. Op het programma staat onder andere de bijzondere Son of God Mass van de Engelse componist Whitbourn voor koor, orgel (Wouter van der Wilt) en saxofoon (Hannah Koob). Het werk is verrassend door zijn schoonheid. Daarnaast worden er verschillende werken van diverse componisten ten gehore gebracht met als overkoepelend thema ‘de Roos’. Kaarten zijn tot 1 dag voor het concert in de voorverkoop te bestellen via www.zeeuwsvocaalensemble.nl

Locatie