Kerstsfeer in de Dorpskerk van Colijnsplaat

vrijdag 15 december 2023 15:00

Op vrijdag 15 december vanaf 15.00 tot 21.00 uur en zaterdag 16 december van 10.00 tot 15.30 uur is er een Kerstmarkt in de Dorpskerk waar u met een gratis glaasje Glühwein of warme chocomelk gesponsord door de Ondernemersvereniging Colijnsplaat gezellig rond kunt snuffelen tussen de kraampjes met allerlei producten wat er te koop is. Er zijn volop kerststukjes en vogeltaarten te koop de opbrengst is bestemd voor het Groot onderhoud van het Orgel. In de Thuishaven kunt u koffie/ thee en fris gebruiken met wat lekkers erbij. Ook worden er oliebollen gebakken door de plaatselijke warme Bakker. `s avond is er een Kerstconcert in de Dorpskerk ” Alles is Liefde, (samen) naar Kerst” met samenwerkingsorkest EMM – Advendo uit Kortgene en Praisband The Bridge uit Oude Tonge aanvang 20.00 uur ingang via de Thuishaven aan de Havelaarstraat 30 in Colijnsplaat.

Locatie