Afbeelding
Foto: nvt

Alles is Liefde

zaterdag 16 december 2023 20:00

Samenwerkingsorkest EMM-Advendo, Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk en Praiseband The Bridge presenteren: Alles is liefde – (samen) naar kerst. In een unieke samenwerking wordt op eigentijdse wijze het kerstverhaal vertolkt. Het zal een feest van herkenbaarheid en verbinding zijn. Het traditionele kerstverhaal zal omlijst worden door een eigentijdse verhaallijn en bekende kerst- en (pop)-muziek. U wordt als luisteraar meegenomen op een muzikale reis door het thema “Alles is liefde”, naar de gelijknamige hit van de band Bløf. De uitvoeringen zullen plaatsvinden op: 16 december in de Dorpskerk te Colijnsplaat; 23 december in de Grutterswei te Oude-Tonge; 24 december in de Nicolauskerk te Wolphaartsdijk. De artistieke leiding is in handen van dirigent Gert van der Weide. De avond begint om 20:00 uur en de toegang is gratis.

Locatie