Vette vogelmiddag in de Zwaakse Weel
Vette vogelmiddag in de Zwaakse Weel Foto: Natuurmonumenten

Vette Vogelmiddag bij de Zwaakse Weel

zaterdag 16 december 2023 13:30

Wil je ook de vogels helpen in de winter? En ben je nieuwsgierig waarom we dat eigenlijk doen? Kom er achter tijdens de Vette Vogelmiddag op zaterdag 16 december in de Zwaakse Weel. Vette vogelhapjes maken is altijd een lekker kliederboel, maar wel heel nuttig! Samen met de OERRR vrijwilligers leren jullie zelf vette vogelhapjes maken. Deze kun je weer hangen aan een mobiele vogelhanger, die je zelf kunt maken, ook weer met de hulp van onze OERRR vrijwilligers. Naast de vette vogelhapjes gaan jullie ook vogels knutselen, die je in een (kerst)boom kunt hangen. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud. Je ouders/verzorgers brengen je en halen je na afloop weer op. Vind je het spannend zonder ouders/verzorgers? Dan mogen zij natuurlijk in de buurt blijven. Als we klaar zijn met knutselen, drinken we met z’n allen een warme chocomelk in de Boswachtershut met iets lekkers er bij! Trek kleding aan wat vies mag worden omdat we de warme choco buiten drinken, is het wel lekker om een muts, sjaal en winterjas bij je te hebben. Kijk voor meer informatie en aanmelden in de agenda van Natuurmonumenten via www.nm.nl/zeeland 

Locatie