Afbeelding
Foto: eigen ontwerp PKN Goes

Top 2000 Dienst

zondag 12 februari 2023 19:00

Binnenkort gaan we samen de eerste Top 2000 dienst houden. Vanaf eind november tot half december ’22 kon er voor gestemd worden. Daar is uiteindelijk een Top 10 uitgekomen waar de meeste nummers uit gespeeld zullen worden door de Open kerk band. De nummers worden toegelicht door verschillende mensen zodat we begrijpen waarom ze gekozen zijn. Maar vooral ook horen wat de betrokkenen als de zin erachter én erin ervaren hebben. Dat wordt een bijzondere dienst met de stimulerende kracht van muziek! De meeste van ons zijn inmiddels opgegroeid met popmuziek want 70-ers hebben de Beatles en de Stones al meegemaakt. Dus kunnen we breed uitnodigen om te komen! Na afloop kun je nog even blijven hangen in de Top 2000 sfeer en daar helpt de toepasselijke aankleding van de ruimte zeker ook bij. Allen dus van harte welkom!

Locatie