Een scene uit Gouden Handjes
Een scene uit Gouden Handjes Foto: Riet van der Weijden

Tragie-komedie bij Toneelvereniging Heer Hendrik

vrijdag 3 februari 2023 19:30

Na een zeer lange, door Corona getergde, repetitieperiode is toneelvereniging Heer Hendrik uit ‘s Heer Hendrikskinderen er aan toe om de tragie-komedie “Gouden Handjes” ( de Belofte ) van Haye van der Heyden op de planken van het Heer hendrikhuis te brengen. Het toneelstuk verhaalt het wel en wee van Louis, een welgestelde zakenman, die in zijn arbeidzame leven alles, zoals men zegt, in goud ziet veranderen. Hij komt in een zware periode terecht als zijn vrouw Emma overlijdt. Langs diverse kanten probeert men hem het leven weer enigszins dragelijk te maken. Helaas lijkt dit weinig zin te hebben, totdat er door een noodlottig toeval iemand aan zijn voordeur belt. Als alles weer een beetje op de rails lijkt te staan, ontspoort de trein toch weer. De spelers zijn: Yvonne van de Velde, Daniel Obbink, Rieke Goedegebuur, Ingrid de Wit, Addie van de Walle en Angelique Boonman. De regie is in handen van Eddie de Dreu en Rieke Goedegebuur regie-assistente. Vliegende kiep: Riet van der Weijden. Speeldata: 3, 4, 10, 11 februari 2023. Heer Hendrikhuis te ‘s Heer Hendrikskinderen. Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 10 euro per persoon (er is geen mogelijkheid om te pinnen) Contact/reserveren: Eddie de Dreu 0113-223157.

Locatie