Vijver hospice
Vijver hospice Foto: Hospice Het Clarahofje

Open Huis Het Clarahofje

maandag 6 februari 2023 10:31

Ook in februari is er Open Huis in hospice Het Clarahofje. Belangstellenden krijgen een rondleiding en antwoord op hun vragen over het leven en werken in het hospice. Dit kan interessant zijn voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met een ernstige ziekte. En voor mensen die misschien willen werken in het hospice. Maar ook voor belangstellenden die denken “ik zou het wel eens van binnen willen zien”. Het komende Open Huis is op maandagavond 6 februari. Mensen kunnen binnenkomen tussen 19.00 – 21.00 uur aan de ’s-Heer Hendrikskinderendijk 100 in Goes. Vooraf aanmelden is niet nodig. Mensen met klachten als verkoudheid of grieperigheid vragen we natuurlijk niet te komen. Meer informatie en de data voor komende maanden staan op de website www.hospicehetclarahofje.nl Ook op andere dagen is het mogelijk om - na telefonische afspraak - in ons hospice een kijkje te komen nemen (telefoonnummer 0113-242600).

Locatie