Helderziende Waarneming Avond

woensdag 8 februari 2023 19:00

Woensdagavond 8 februari a.s. zal Paragnost Jockoline de Jong de Openbare Avond van de Vereniging Harmonia Zeeland verzorgen. Dit zal een spontane Helderziende Waarneming zijn vanuit de Zaal plus een Orakelkaart. Wij hebben Jockoline al meerdere malen mogen ontmoeten bij onze vereniging Harmonia en mensen waarderen haar werkwijze, vandaar zijn we weer verheugd haar te mogen ontmoeten. Wij verwachten weer een bijzondere avond. Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig kunt zijn. De aanvang is om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur. De Zaal is Rolstoel toegankelijk. Locatie Maria Magdalena Dagkapelzaal (R.K.Kerk) Singelstraat 9 Goes. Inlichtingen 0113-231172 of harmonia-zeeland@outlook.com / www.harmonia-nl.org

Locatie