Lotgenoten gezocht

donderdag 9 februari 2023 15:00

Nare ervaringen delen met anderen die een zelfde soort ervaring hebben kan helpend en helend zijn. Met die gedachte is Sonja uit Goes op zoek naar anderen die een trauma hebben opgelopen en met lotgenoten in contact willen komen. Sonja heeft zelf een aanval door een hond meegemaakt. Hierdoor heeft ze PTSS, angst-dwang en fobie klachten opgelopen. Het lijkt haar fijn om op een laagdrempelige manier met anderen die ook klachten na een trauma ervaren in contact te komen. Om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen hoe dit vorm gegeven kan worden nodigt zij iedereen die hier belangstelling voor heeft van harte uit. Op 9 februari zijn belangstellenden van 15 tot 16:30 uur van harte welkom in wijkgebouw de Westkant aan de Evertsenstraat 15 in Goes. Een Opbouwwerker vanuit SMWO is aanwezig om de groep te ondersteunen bij het brainstormen en vormgeven van de plannen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sonja via 06-28403855.

Locatie