Afbeelding
Foto: Shutterstock

Training ‘Omgaan met Spanningsklachten’ voor vrouwen

maandag 20 maart 2023 13:30 t/m 15:30

Maandag 20 maart start Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) met een training ‘Omgaan met Spanningsklachten’. De training is bedoeld voor vrouwen die last hebben van spanning en stress. Problemen, op wat voor gebied dan ook, kunnen lichamelijke klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, maagpijn of pijn in de nek, schouders of rug. Laat spanningsklachten uw leven niet beheersen. Leer uw eigen situatie te beïnvloeden en te werken aan verandering om uw klachten te verminderen. Deze training is een reeks van acht bijeenkomsten en duren van 13.30 tot 15.30 uur. Deze vinden plaats bij SMWO, ’s-Heer Elsdorpweg 12 in Goes. Aanmelden of informatie: cursussen@smwo.nl of (0113) 277 111. Na aanmelding volgt een korte telefonische intake. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden voor deelnemers woonachtig in de Oosterschelderegio. 

Locatie