Kees Posthumus en Henk van Glabbeek
Kees Posthumus en Henk van Glabbeek Foto: Zingen in de kerk

Theatervoorstelling Pasen in Fragmenten

vrijdag 24 maart 2023 20:00 t/m 21:45

Op 24 maart 20.00 uur spelen verhalenverteller Kees Posthumus en muzikant Henk van Glabbeek hun voorstelling ‘Pasen in fragmenten’ in RK-kerk Ovezande (Hoofdstraat 60). Centraal staan de verhalen van ooggetuigen die het paasverhaal meemaakten, met muzikale intermezzo’s op Oosterse instrumenten. Kees Posthumus vertelt oude verhalen vroom en vrolijk opnieuw, in kroegen en kerken, zodat ze verrassen, aan het denken zetten en inspireren. Henk van Glabbeek speelt verschillende Perzische instrumenten en geeft met zijn meditatieve muziek diepte en kleur aan het gesproken woord. Voor meer info: www.rkovezande.nl (Nieuws).

Locatie