Spirituele Westlicht Beurs

zaterdag 20 mei 2023 10:00 t/m 17:00

Op zaterdag 20 mei wordt weer de Grote Spirituele Westlicht Beurs georganiseerd in de Grote of Maria Magdalena Kerk te Goes met 100 standhouders+ live muziek. De grootste gezondheids- welzijns-spirituele beurs van Zeeland. Op deze beurs kun je alles vinden op het gebied van Spiritualiteit, Gezondheid, Welzijn, Creativiteit en Bewustwording. Denk aan coaching, gezonde voeding, mindfulness, natuurlijke producten, yoga, mediums, kristallen, reiki, wellness, persoonlijke consulten, sieraden, kunst, verkoop van vele producten, wierook, beelden, klankschalen, live muziek enz enz. Natuurlijk wordt ook gezorgd voor soep, broodjes en ander lekkers. Zaterdag 20 mei van 10.00-17.00 uur in de Grote of Maria Magdalena Kerk, Singelstraat 20 Goes. Voor info: miekebootinfo@gmail.com / 0613529019.

Locatie