Afbeelding
Foto: Alpha Nederland

Alpha bijeenkomst

donderdag 11 januari 2024 19:30

Levensvragen, wie heeft ze niet. Is er meer tussen hemel en aarde? Waarom leef ik? Wat is het doel van mijn bestaan? Op de  Alpha cursus denken we hier met elkaar over na. Tijdens deze cursus ontdekt je het christelijke geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Een Alpha bijeenkomst bestaat uit 3 onderdelen: Om te beginnen een gezellige maaltijd. Tijdens het eten is er gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en  vriendschappen op te bouwen; Daarna is er een inleiding over een thema van het christelijk geloof, zoals: ‘Wie is jezus’ of ‘Bidden, waarom en hoe?’ Hiervoor werken we met aantrekkelijk video materiaal. Tot slot ga je uit elkaar in kleine groepen, waar je doorpraat over het onderwerp. Je kunt hier al je vragen stellen en natuurlijk ook je mening delen. Benieuwd? Je bent van harte welkom! Introductieavond: (zonder maaltijd) 11-1-2024 in de Basis, Bessenstraat 8 te Goes, om 19.30 uur. Voor meer informatie, data en tijden: www. hervormdgoes.nl

Locatie