Bridge in Wijkgebouw de Spinne
Bridge in Wijkgebouw de Spinne Foto: https://14005.bridge.nl/ foto van einddrive 2023

Bridgeclub Zuid-Beveland start cursus voor beginners

maandag 8 januari 2024 19:30

Zodra het nieuwe jaar 2024 van start is, wil bridgeclub Zuid-Beveland mensen de gelegenheid geven thuis te raken in het bridgespel. Het spel heeft al heel veel mensen weten te boeien, mogelijk is het ook iets voor u! Na de lesavonden op maandag bent u automatisch dit jaar ook lid van de club, waar u op de dinsdagavonden kunt komen bridgen. En natuurlijk is het ook een leuk spel om thuis te spelen. De lesavonden zijn op maandagavond van 19.30- 22.00 uur , te beginnen op maandag 8 januari. Plaats van samenkomst is in het wijkgebouw de Spinne, Josef Lunslaan 7 te Goes. De kosten zijn 100 euro, inclusief lesmateriaal en een jaar lidmaatschap van de club. Neem een mooi besluit voor het nieuwe jaar en meld u aan via een e-mail naar secretariaat.bczuidbeveland@gmail.com.

Locatie